Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

elektronica

Lanaform Full Tech Luchtreiniger met HEPA en UV- filter tot 40mē

Prijs: € 209,-

1.165 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

De Lanaform Full Tech Filter Luchtreiniger werkt met een 5-voudige filter. Op deze manier wordt de lucht optimaal gefilterd en gereinigd. Bij normaal gebruik van de luchtreiniger moet deze filter om de 9 tot 15 maanden vervangen worden. De kleur op de zijkant van het filter geeft een indicatie wanneer deze vervangen moet worden. Alle filterlagen worden in één keer vervangen.

Laag 1: Wasbaar voorfilter– dit deel van de filter houdt alle grote stofdelen zoals huisdierharen en pluisjes tegen. Dit voorfilter is het enige deel van de filter dat gewassen kan worden. Doe dat zeker elke drie maanden.
Laag 2: Actieve koolstof– de koolstof houdt op doeltreffende wijze chemische gassen tegen. Ook de houdt het koolstoffilter geuren tegen, zoals de geur van sigarettenrook en keukengeurtjes.
Laag 3: HEPA-filter – dit zeer doeltreffende filter houdt 99,7% van stof, pollen, schimmels, bacteriën en andere kleine luchtdeeltjes tegen.
Laag 4: Nanofilter met koudwerkende katalysator – dit filter ontbindt (gevaarlijke) chemische gassen zoals formaldehyde, benzeen en ammoniak.
Laag 5: Niet-geweven laag - het antibacteriële en schimmelwerende filter houdt de grote deeltjes tegen om de levensduur van het filter te verlengen. Hij houdt stof, pollen, schimmels en microscopische diertjes tegen.

Naast deze vijfvoudige filter werkt de Full Tech Luchtreiniger ook met een ionisator om de luchtzuiverheid te vergroten. De negatieve ionen die in de lucht komen, hechten zich aan de positief geladen pollen en andere stofdeeltjes. Deze worden hierdoor zwaarder en minder vluchtig. Ze zakken naar beneden, waardoor ze minder makkelijk ingeademd kunnen worden. Om allergische reacties nog verder te verminderen, moet de grond dagelijks worden schoongemaakt. De ionisator is afzonderlijk aan en uit te zetten zonder de werking van de filterfunctie te storen.

De ingebouwde geursensor van de luchtreiniger detecteert automatisch het geurniveau in de kamer en past de snelheid van de ventilator zo nodig aan. De stofdetector werkt identiek maar spoort de vervuilingsgraad op in plaats van geur. Het is ook mogelijk om het filter in te stellen, op één, twee, vier of acht uur. 

 

Technische gegevens:

  • Filters:                            HEPA voorfilter, actieve koolstoffilter, anti-geur filter via Nano fotokatalyse + UV-lampen.
  • Spanning:                      220 - 240 V
  • Frequentie:                    50 Hz
  • Vermogen:                     60 W
  • Luchtdebiet:                  180 m3/u
  • Zuiveringseffectiviteit:    ³ 99 %
  • Werkingsoppervlakte:     40 m2


Dankzij dit zeer efficiënte toestel kunt u rook, geuren en deeltjes zoals pollen en stof elimineren.
Met de multilaagfilter wordt de lucht gezuiverd en schoon.

 

 

Gratis verzending binnen Nederland

Reageer nu!

Contact-informatie

Luchtreinigeronline.nl ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Espel
(Flevoland, Nederland)
Tel: 0527-763677

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)